18 Mart 2011, Cuma 08:15:58

AEROFLOT'TAN TEPKİ VAR!

Aeroflot, deprem felekati sonrası Japonya-Rusya bilet fiyatlarını artırdığı iddialarına tepki gösterdi.
  • Moscow Lions bu yaptıgınız ayıp değilmi ? Felaket ve fırsatlardan bilet fiyatlarını arttırmak insanlıga sığarmı ? Daha dogrusu rusluga sıgarmı ? SKOLKA DOLAR ADIN PERSON JAPAN - RUSYA ?

Japonya’daki felaketten sonra Aeroflot bilet fiyatlarının arttırıldığı iddalarına tepki gösterdi ve “ Aeroflot felaketten para kazanmaz” denildi.

Basın ve yayın organlarında Japonya’da meydana gelen felaket sonrası Japonya’daki Rus vatandaşların dönmeleri için uçak biletine çok yüksek fiyatlar harcamaları gerektiği yönünde haberler çıkması ve Aeroflot’un fırsatçılık yaparak Japonya bilet fiyatlarının arttırdığı yönünde suçlamalar yapılması üzerine Aeroflot Havayolu Şirketi tarafından bir açıklama geldi.

Aeroflot tarafından yapılan açıklamada, aeroflot şirketinin felaketten para kazanmak gibi bir niyetlerinin olmadığı ve uçak bilet fiyatlarının da Japonya’da meydana gelen depremden dolayı arttırılmasının söz konusu olmadığı belirtildi.

Ayrıca, daha önce olduğu gibi minimum uçak bilet fiyatlarının geçerli olduğu, Tokyo-Moskova en ucuz bilet kategorisinin 18 Mart’ta 808 dolar, 19 Mart’ta 1 138 dolar ve 20 Mart’ta 808 dolar olduğuna dikkat çekildi. Ayrıca meydana gelen yoğun talepten dolayı Tokyo-Moskova seferlerinin arttırıldığı bildirildi.

AEROFLOT'TAN TEPKİ VAR!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Moscow Lions bu yaptıgınız ayıp değilmi ? Felaket ve fırsatlardan bilet fiyatlarını arttırmak insanlıga sığarmı ? Daha dogrusu rusluga sıgarmı ? SKOLKA DOLAR ADIN PERSON JAPAN - RUSYA ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000