07 Ağustos 2010, Cumartesi 08:31:06

Aeroflot'a "kabalık" cezası!

Bu olayın benzerleri kimilerimiz için hiç de yabancı değil...
  • Bir iki elemanın kabalığını Aeroflot' a mal etmeyin diyeceklere peşin peşin diyeyim: Eleman, çalıştığı şirketi temsil için maaş alır. O yüzden hiç kimse bu teraneye sarılmasın hemen.
  • Bu Hintli beyefendi Türk yolcularına da örnek olmalı.
  • milletde bi bilet alınca kendilerini kral sanıyorlar evde yemeksizlikten ölenler uçakda bulunmayan bir yemek isteiynce dava açıyorlar Her geciken arasaydı yakınlarını ohoo

Hintli yolcu Cunci Dadaçanci 2007’de Mumbai’den Londra’ya Areoflot ile Moskova aktarmalı uçmayı tercih etti. Dönüş yolunda kötü hava şartları yüzünden uçak rötar yapınca bağlantı uçuşunu kaçırdı. Bir tek dileği vardı: Kızına telefon etmek...

Hintli yolcu saat 23.00’u bulduğunda, gecikeceğini bildirmek için Mubai’deki kızını aramak istedi. Şeremetyevo havaalanında, gümrüğün içinde sadece kartlı telefon kulübesi vardı. Ama o saatte telefon kartı alacak yer yoktu ve kredi kartı da geçmiyordu.  Yolcu, Aeroflot görevlisine yalvardı: “Kızımı aramam lazım, yardm edin!”. Kapılar suratına kapandı.

Bunun üzerine dönüşte ülkesinde Aeroflot aleyhimde dava açtı. Mahkeme 50 bin rupi, yani 1100 dolar tazminata hükmetti. Oys akendisi 200 bin rupi istemişti.

Aeroflot ise, “Yolcuya havaalanında yemek verdik, hatta dönüşünü buisness class ile yaptık” diyerek tazminat ödemeyi reddetti.

Rusya Tüketiciler Birliği Başkanı avukat Anton Nedzvetski, “Bu yolcuyu alkışlıyorum. Bu herkes için mükemmel bir örnek.  Bizdeki yasalar bu hakkı vermezdi” dedi. (TürkRus)

Aeroflot'a "kabalık" cezası!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Bir iki elemanın kabalığını Aeroflot' a mal etmeyin diyeceklere peşin peşin diyeyim: Eleman, çalıştığı şirketi temsil için maaş alır. O yüzden hiç kimse bu teraneye sarılmasın hemen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu Hintli beyefendi Türk yolcularına da örnek olmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
milletde bi bilet alınca kendilerini kral sanıyorlar evde yemeksizlikten ölenler uçakda bulunmayan bir yemek isteiynce dava açıyorlar Her geciken arasaydı yakınlarını ohoo

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000