10 Aralık 2016, Cumartesi 10:22:51

Aeroflot yolcu sayısını yüzde 10 artırdı

Rus Aeroflot Grubu 2016 yılı verilerine göre 43.5 milyon yolcu taşıdığını açıkladı.
  • Aeroflot ile bir kaç kez uçuşlarına katıldım ve Son Derece temiz bakımlı donanımlı uçakları var ve kabin ekibi de bir o kadar güleryüzlü, misafirperverler Bu başarıyı hak ettiklerini düşünüyorum Tabi TK candır onun yeri bambaşka ;)
  • Aeroflot son 5 yilda kabugunu kirarak kendini cok gelistirdi. Artik asik suratli degil, yolcusunun daima yaninda imaji cizen bir havayolu. Ozellikle de network oyuncusu olma rolunu iyi oynayarak, transit tasimacilik ile hem gelir hem de yolcu artirdilar. Tebrikler.

Aeroflot CEO’su Vitaly Savelyev, Aeroflot Grubu’nun yolcu rakamlarında geçen yıla oranla %10.4 oranında artış sağlandığı belirtildi.

Rakamlarda dikkat çeken noktalardan birisi ise low cost şirket olan Pobeda Airlines’ın 2016 içinde konumunu daha da güçlendirmesi oldu. Moskova Vnukovo merkezli şirketin 2016 yılı sonunda 4.2 milyon yolcu rakamına ulaşması öngörülüyor ve bunun geçen yıla oranla %35’lik bir artış olacağı belirtiliyor. 

Grubun uzakdoğu merkezli şirketi olan Aurora Airlines’ın da Ocak-Ekim döneminde 1.7 milyon yolcu taşıdığı ve %21.3 oranında artış sağladığı rapor edildi.

Kasım ayı sonunda ise Aeroflot Grubu’nun 2016 yılındaki net karının 693.5 milyon dolar olduğu ve geçen yıla oranla 112 milyon dolar artış olduğu açıklandı.

Aeroflot yolcu sayısını yüzde 10 artırdı

Yorumlar

Canıtın ~ 7 yıl önce
Aeroflot ile bir kaç kez uçuşlarına katıldım ve Son Derece temiz bakımlı donanımlı uçakları var ve kabin ekibi de bir o kadar güleryüzlü, misafirperverler Bu başarıyı hak ettiklerini düşünüyorum Tabi TK candır onun yeri bambaşka ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Medjai ~ 7 yıl önce
Aeroflot son 5 yilda kabugunu kirarak kendini cok gelistirdi. Artik asik suratli degil, yolcusunun daima yaninda imaji cizen bir havayolu. Ozellikle de network oyuncusu olma rolunu iyi oynayarak, transit tasimacilik ile hem gelir hem de yolcu artirdilar. Tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000