25 Mart 2009, Çarşamba 15:58:23

Aeroflot operasyonlarını artıracak

Aeroflot, Haziran-Eylül döneminde Podgorica, Eilat, Rodos, Agadir, Malyorka, Catania ve Atina gibi şehirlere charter seferleri yapacak.
  • neyle artıracak operasyonlarını ? elinde uçak mı var sanki ? avrupaya zaten tupolevleri ilyushinleri kabul etmezler ? elindeki airbus ve 767 leri avrupaya verse bize kala kala tupolevler kalır .. ?
  • moskovalı dostum helal olsun,bomba gibisin.ama politika ya az zaman ayır derim.Aeroflottan ruslardan bize haber ver))havacilik'tan bahset adamım haydi sağlıcakla.
  • bence doğru dusunuyor cimbomlu arkadaş.aeroflot son zamanlarda destinasyonlarını sıklaşturdı.filosu çok geniş.onur air de çalışıyorum ve thy nin politikasınıyanlış buluyorum.moscowalı arkadaşın bir çok konusmasin hak veriyoum
  • arkadaşım çifte vatandaşsın fakat hep rus vatandaşı gibi yorum yapıyorsun ? bu yorumlarına bakarak , ben olsam senden TC kimliğinin iadesini isterim. afedersin senin hanımın mı rus veya sen mi? çünkü eğer sen Rus isen böyle davranman normal sayılabilir ama hanımın rus ve sen türk-oğlu-türk 'sen hanımın seni bayağı değiştirmiş.
  • Sayın Moscow_Lions yorumcusuna. Ben yorumumda THY dan söz bile etmedim. Daha düne kadar Aeroflot batıda gırgır ve şaka konusu ediliyordu, halen de ediliyor. Uçuş noktaları diğer ülkelerin hava yollarına sınırlandırılıp, kısıtlanarak hiç bir uçak şirketi yapay solunumla ayakta tutulamaz. Taşıma su ile değirmen dönmez.
  • millet lütfen bu kişiyi ciddiye almayın.hergün bu sitede yorumlar yazıp ortalıgı birbirine katmayı çok seviyor.aklınca ilgi çekmeye çalışıyo.Her konudada mutlaka bi yorumu vardır.Ne iş yaptıgıysa meçhul ama havacılıkda her şeye yorum yapıor.Kısacası BOŞ TENEKEDEN ÇOK SES ÇIKAR misali :) anladınız siz onu :)
  • Ben cifte vatandasliga sahibim..Anti-akp,anti-fb,anti-dtp!!Lalelideki arkadaslara bendende selam soyle.Nasil ben hem onlara hem bunlara hemde Turkiyeden gelen arkadaslara buada selam soyluyorsam!Arada bir degisiklik sart.
  • yaw rusçuklar biz sizleri çok severiz anlarsınız lalelide bolca var sizlerden ::)))))))))
  • moscow cat(!) denen arkadaş Aeroflot'un kaç uçağı var ? toplam kaç noktaya uçuyor? önce bir öğren sonra THY ile karşılaştır . adamların destinasyonlarının yarısından fazlası zaten kendi domestic noktaları. moscow kardeş senin orijinin nedir? niye bu kadar yalıyorsun?
  • moscow kardeş senin menşein nedir yahu. gerçekten rus musun ? yoksa bir rus çığırtkanımısın ? Aslında benim tahminim senin 2009 model BALTACI olduğundur. Baltacı Mehmet paşa gibi bir KATERINA için memleket satanlardansın galiba . kendinle ilgili biraz ayrıntılı açıklama yapsana .. mesela hiç süt içtin mi ? içtiğin süt temizmiydi ? yoksa bozuk muydu?

2009 yılında charter pazarındaki varlığını güçlendirme planları yapan Aeroflot, Haziran-Eylül döneminde Podgorica, Eilat, Rodos, Agadir, Malyorka, Catania ve Atina gibi şehirlere charter seferleri yapacak.

Aeroflot operasyonlarını artıracak

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 15 yıl önce
neyle artıracak operasyonlarını ? elinde uçak mı var sanki ? avrupaya zaten tupolevleri ilyushinleri kabul etmezler ? elindeki airbus ve 767 leri avrupaya verse bize kala kala tupolevler kalır .. ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
moskovalı dostum helal olsun,bomba gibisin.ama politika ya az zaman ayır derim.Aeroflottan ruslardan bize haber ver))havacilik'tan bahset adamım haydi sağlıcakla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bence doğru dusunuyor cimbomlu arkadaş.aeroflot son zamanlarda destinasyonlarını sıklaşturdı.filosu çok geniş.onur air de çalışıyorum ve thy nin politikasınıyanlış buluyorum.moscowalı arkadaşın bir çok konusmasin hak veriyoum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
arkadaşım çifte vatandaşsın fakat hep rus vatandaşı gibi yorum yapıyorsun ? bu yorumlarına bakarak , ben olsam senden TC kimliğinin iadesini isterim. afedersin senin hanımın mı rus veya sen mi? çünkü eğer sen Rus isen böyle davranman normal sayılabilir ama hanımın rus ve sen türk-oğlu-türk 'sen hanımın seni bayağı değiştirmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sayın Moscow_Lions yorumcusuna. Ben yorumumda THY dan söz bile etmedim. Daha düne kadar Aeroflot batıda gırgır ve şaka konusu ediliyordu, halen de ediliyor. Uçuş noktaları diğer ülkelerin hava yollarına sınırlandırılıp, kısıtlanarak hiç bir uçak şirketi yapay solunumla ayakta tutulamaz. Taşıma su ile değirmen dönmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
millet lütfen bu kişiyi ciddiye almayın.hergün bu sitede yorumlar yazıp ortalıgı birbirine katmayı çok seviyor.aklınca ilgi çekmeye çalışıyo.Her konudada mutlaka bi yorumu vardır.Ne iş yaptıgıysa meçhul ama havacılıkda her şeye yorum yapıor.Kısacası BOŞ TENEKEDEN ÇOK SES ÇIKAR misali :) anladınız siz onu :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ben cifte vatandasliga sahibim..Anti-akp,anti-fb,anti-dtp!!Lalelideki arkadaslara bendende selam soyle.Nasil ben hem onlara hem bunlara hemde Turkiyeden gelen arkadaslara buada selam soyluyorsam!Arada bir degisiklik sart.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yaw rusçuklar biz sizleri çok severiz anlarsınız lalelide bolca var sizlerden ::)))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
moscow cat(!) denen arkadaş Aeroflot'un kaç uçağı var ? toplam kaç noktaya uçuyor? önce bir öğren sonra THY ile karşılaştır . adamların destinasyonlarının yarısından fazlası zaten kendi domestic noktaları. moscow kardeş senin orijinin nedir? niye bu kadar yalıyorsun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
moscow kardeş senin menşein nedir yahu. gerçekten rus musun ? yoksa bir rus çığırtkanımısın ? Aslında benim tahminim senin 2009 model BALTACI olduğundur. Baltacı Mehmet paşa gibi bir KATERINA için memleket satanlardansın galiba . kendinle ilgili biraz ayrıntılı açıklama yapsana .. mesela hiç süt içtin mi ? içtiğin süt temizmiydi ? yoksa bozuk muydu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000