13 Ocak 2011, Perşembe 08:25:41

AEROFLOT DAYANAMADI

Moskova’da havaalanlarında yaşanan elektrik ve kar kaosunda seferleri en fazla iptal olan şirketlerden Rus Aeroflot, mağdur olan yolcularına tazminat ödemekle başa çıkamayıca “voucher” dağıtma yoluna gidiyor.
  • Bu arkadaş bana Nazım Hikmet'i hatırlattı. Ona kızmıyorsunuzda bu arkadaşa neden yükleniyorsunuz? Her ikiside Rus hayranı işte ne güzel.
  • Yahu baydın artık be arkadaşım... Ha THY' nin savunma ekibi ha sen be ! Aeroflot' unu da al git sen sevgili Rusya' na.... Evlen çoluk çocuğa karış, al kendine bi Moskvitch al, 50m2 lik bi toplu konut dairesine yerleş, sabahları domuz sucuğu, akşamları vodka ile kartushkanı ye.... Mutlu ol be biraderim, değmez 3 günlük dünya böyle sevmediğin ülkede zorla yaşayıp da mutsuz olmaya... Ya sev ya terk et be biLaderim !!!
  • THY devletimize dolayısyıla hepimize ait bir Dünya markasıdır ! Gurur duyabileceğimiz ve sürekli Türkiye yi dışarda reklam yapan onurlu ve iftiharlı bir kuruluşdur. 15.000 insanın ekmek kapısıdır ! Özel havayolları sence nedir ? THY bir markadır, özel havayollarının bir kısmı ise rezalet başka bir şey değil... Gündemitakipedin bakın ınsanlar nasıl magdur ve rezil özel havayollarından (Bir kısmı ama )
  • THY Sirketi avrupanin en önde gelen Sirketlerden biri.Bugün böyle Sûper bir Sirketi Diger bakimi eksik yapilan bir Havayollari ile karsilastirmak en sacma düsüncedir.
  • Evet Biz Türk Hava Yollarının Avukatlarıyız..Çekemiyorsan O Zaman Uydu Tak Belki Çeker O Zaman : D
  • THY aleyhine bir yorum geldimi,gönüllü avukatlar hemen devreye giriyor,tebrik ederim.
  • THY ye laf edeceğine kabak lastikle uçan kapısı paslanmış döküntü ve avrupada bazı havalımanlarında ses yüzünden iniş kalkıs yapamadıgınız o döküntü uçaklardan vazgeçinde adam akıllı uçak alın :) THY bugün dünyadakı en genc filolardan birine sahip ve 150 uçağı var. Milletin kötülediği yerden yere vurdugu 32 uçaklı Pegasus bile sizden kalite olarak iyidir :) Sürekli Rusları ve onların zihniyetini övüp duruyorsun ! Rusmusun yoksa türk düşmanımısın onuda bir zahmet yazıver ! Bende avrupada senın görmedıgın kadar ülke gördüm ve 12 yılda bunların birinde bizzat yaşadım. Ama ülkemi ayaklar altına düşürmedim. Biraz milliyetçi ol biraz gerçekci ol ama asla ruslar gibi olma, insan ol hatta olabiliyorsan türk ol :) haydi kal selametle
  • canim arkadasim, senin moskova`da yasamadigin buradan da belli oldu. nedeni ise aeroflot`un iptal sebebinin elektrik kesintisi olmadigidir. kesinti DME meydaninda oldu, SU nun DME den ucusu yok. SU nun iptal sebebi 26dec icin buzlanma, sonrasi icin de, operasyonun normal seyrine donememesidir. THY elbette ki MOW merkezli bir firma degildir, ama Rusya pazarinda her yil buyudugu de aciktir. Tum dunyada taninan ve buyuyen bir sirketi cekemeyenlere ise, basarisizliklarinin devamini dilerim.
  • Lions döktürmüşsün kardeşim yine. bu yazdıklarına sen inanıyormusunuda biz inanalım haaaa?
  • Aeroflot beş para etmez. Herifler hala komunist sembolü kullanıyor bide takır takır dökülen Rus uçaklarla yolcuları uçuruyor. Putin zor tutuyordur bu Havayolunu ayakta!
Şirket, mağdur yolculara tazminat yerine tek gidiş uçuş bileti yerine geçen kupon vermeyi kararlaştırdı. Tazminat almayı bekleyen yolcular mahkemeye gitmeye hazırlanıyor.

Moskova’daki havaalanlarında elektrik kesintisi sonucu yaşanan aksaklıklarda 26-28 Aralık tarihleri arasında Aeroflot şirketinin 150’yi aşkın uçuşu iptal olmuş ve binlerce yolcu mağdur durumda kalmıştı. 25-29 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen Aeroflot uçuşlarının yalnızca 227 tanesi rötarsız yapılabildi. Daha önce Aeroflot’un, bu yolculara tek gidiş bileti parası kadar tazminat ödemeyi kararlaştırdığı açıklanmıştı.

Moskova’daki Domodedovo havaalanında yaşanan elektrik kesintisi ve kötü hava koşullarının iptal ettirdiği uçak sefeleri yılbaşı arifesinde Moskova havaalanlarını “kabus" yerine çevirmişti.
AEROFLOT DAYANAMADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 13 yıl önce
Bu arkadaş bana Nazım Hikmet'i hatırlattı. Ona kızmıyorsunuzda bu arkadaşa neden yükleniyorsunuz? Her ikiside Rus hayranı işte ne güzel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yahu baydın artık be arkadaşım... Ha THY' nin savunma ekibi ha sen be ! Aeroflot' unu da al git sen sevgili Rusya' na.... Evlen çoluk çocuğa karış, al kendine bi Moskvitch al, 50m2 lik bi toplu konut dairesine yerleş, sabahları domuz sucuğu, akşamları vodka ile kartushkanı ye.... Mutlu ol be biraderim, değmez 3 günlük dünya böyle sevmediğin ülkede zorla yaşayıp da mutsuz olmaya... Ya sev ya terk et be biLaderim !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY devletimize dolayısyıla hepimize ait bir Dünya markasıdır ! Gurur duyabileceğimiz ve sürekli Türkiye yi dışarda reklam yapan onurlu ve iftiharlı bir kuruluşdur. 15.000 insanın ekmek kapısıdır ! Özel havayolları sence nedir ? THY bir markadır, özel havayollarının bir kısmı ise rezalet başka bir şey değil... Gündemitakipedin bakın ınsanlar nasıl magdur ve rezil özel havayollarından (Bir kısmı ama )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY Sirketi avrupanin en önde gelen Sirketlerden biri.Bugün böyle Sûper bir Sirketi Diger bakimi eksik yapilan bir Havayollari ile karsilastirmak en sacma düsüncedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Evet Biz Türk Hava Yollarının Avukatlarıyız..Çekemiyorsan O Zaman Uydu Tak Belki Çeker O Zaman : D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY aleyhine bir yorum geldimi,gönüllü avukatlar hemen devreye giriyor,tebrik ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY ye laf edeceğine kabak lastikle uçan kapısı paslanmış döküntü ve avrupada bazı havalımanlarında ses yüzünden iniş kalkıs yapamadıgınız o döküntü uçaklardan vazgeçinde adam akıllı uçak alın :) THY bugün dünyadakı en genc filolardan birine sahip ve 150 uçağı var. Milletin kötülediği yerden yere vurdugu 32 uçaklı Pegasus bile sizden kalite olarak iyidir :) Sürekli Rusları ve onların zihniyetini övüp duruyorsun ! Rusmusun yoksa türk düşmanımısın onuda bir zahmet yazıver ! Bende avrupada senın görmedıgın kadar ülke gördüm ve 12 yılda bunların birinde bizzat yaşadım. Ama ülkemi ayaklar altına düşürmedim. Biraz milliyetçi ol biraz gerçekci ol ama asla ruslar gibi olma, insan ol hatta olabiliyorsan türk ol :) haydi kal selametle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
canim arkadasim, senin moskova`da yasamadigin buradan da belli oldu. nedeni ise aeroflot`un iptal sebebinin elektrik kesintisi olmadigidir. kesinti DME meydaninda oldu, SU nun DME den ucusu yok. SU nun iptal sebebi 26dec icin buzlanma, sonrasi icin de, operasyonun normal seyrine donememesidir. THY elbette ki MOW merkezli bir firma degildir, ama Rusya pazarinda her yil buyudugu de aciktir. Tum dunyada taninan ve buyuyen bir sirketi cekemeyenlere ise, basarisizliklarinin devamini dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Lions döktürmüşsün kardeşim yine. bu yazdıklarına sen inanıyormusunuda biz inanalım haaaa?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Aeroflot beş para etmez. Herifler hala komunist sembolü kullanıyor bide takır takır dökülen Rus uçaklarla yolcuları uçuruyor. Putin zor tutuyordur bu Havayolunu ayakta!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000