19 Eylül 2010, Pazar 08:01:49

"SAĞ TARAFTA OTURAN PİLOT İNİŞ YAPMASIN"

İbrahim Tatlıses'in bindiği uçağın İzmir'de tehlike atlattığı ortaya çıktı.
  • Jar gereği sağ koltuğun dolu olması gerek. adı üstünde : Officer. biz de bu yollardan geçtik ama akılları beş karış havada!
  • koskoca havayolu şirketlerinde bile, F:O. ların çoğu dünyadan bir haber.gerçeği görelim arkadaşlar.ancak hepsi için aynı şey söylenemez fakat; bizzat yaşadığımız bazı tecrübeler gösteriyor ki,bu arkadaşların çoğu felakete koşuyor.eğitim önemli.
  • İbo nun fazla bir kabahati yok yorumlarında ,nedenmi ?onun bir akıl hocası var uçağının sol koltuğunda oturan kişi,sol koltukta oturan kişi PPL ndan başka eğititm görmemiş,90 yıllarda mevzuat ve adam eksikliği nedeniyle şansıda yaver giderek çeşitli yerlerde çalışmış ve sonunda İ.Tatlısesin akıl hocası olmuştur.sadece uçak konusunu bilmez dericiliğide bilir!
  • Konuşturmayın şu kıroyu,sen lahmacunlarla ilgilen aslanım ordaki oturana ikinci pilot diiler öle çi küfde yapıp anamanam diye şarkı sülemeye benzemiii annamişsan babo
  • YAW SENİN UÇAĞA BİNMEN MUCİZE AĞZIMA NELER GELİYOR DA YAYINLAMAZLAR ŞİMDİ.SEN ELLERİNİ AÇ ALLAHINA DUA ET BEN NASIL BURALARA GELDİM DİYE!
  • sus sus da bari daha fazla batma. Batmışın batacağın kadar. Bi kelime daha edersen seni burda madara ederler. Rezil olursun bak. Besbelli havacılığı bilmiyosun. Otur koltuğuna efendi gibi kahveni iç sonra inip işine gücüne bak kardeşim. senin işin havacılık değil. Sus.
  • arkadaşım gerçekten yorumunu beğendim. Tebrik ederim. Haklısın yemin ederim. Bu adam paçalarını bağlasa taşar o zaman.
  • Bir yasa çıksın. Bu adam asla konuşamasın. Bu adam sadece türkü söylesin. Türkü şarkı çığırsın. Tuvalet ihtiyacını bile makamlı söylesin. Böyle arada sırada gırtlak yapsın. Uzun hava olarak mesela : "valla çok susadıııııııııımmmmmmm bağa bir su virseneeeeeeeeiiiiieeeeiieeee" gibi.... Çünkü bu adam başka bişeyden anlamıyor. Laftan da anlamıyo.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Bu arkadaşın kendi uçağı var ne diye arkasından konuşuyorsunuz ki
Kaya İzmir Thermal ve Convention Otel'in açılışında konser veren ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in bindiği uçağın, Adnan Menderes Havalimanı'na iniş yaptığı sırada tehlike atlattığı ortaya çıktı.

Otel açılışında verdiği konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tatlıses, İzmir'e gelirken uçakta yaşadıkları tehlikeli dakikaları anlattı. Uçağın, Adnan Menderes Havalimanı'na inişe geçtiği sırada pisti pas geçtiğini ifade eden Tatlıses, "Herkesin ödü koptu ne oluyoruz diye. Açık ve temiz bir hava, tam ineceğiz uçak direkt pas geçti. Alçalmayı dengeleyemediğini sanıyorum. Sorduğumda pist hazır değil dediler. Nasıl yani, sahne mi hazırlıyorlar? Gelirken sol tarafıma baktım uzun uzadıya pist yatmış bizi bekliyordu. Hostese sordum önce cevap veremeyiz dedi, ardından ısrar edince pist hazır değildi dedi. Uçakta sağ tarafta oturan yeni pilotlara iniş yaptırmamak lazım. Benim tahminim öyle birşey oldu" dedi.

"TWİTTER'A GİRDİM AMA NE OLDUĞUNU BİLMİYORUM"

Sosyal paylaşım sitesi twitter'e üye olduğunu ifade eden Tatlıses, "Girdim ama ne olduğunu bilmiyorum. Anlamadım bir anda 2 bin kişi oldu. Ne oluyor dedim. Millet saldırıya geçiyor. Oraya yazılan herşey anında yayılıyor. Uçakta yaşadığımız olayı da oraya yazdım" diye konuştu.

(İnternetHaber)

"SAĞ TARAFTA OTURAN PİLOT İNİŞ YAPMASIN"

Yorumlar Tüm Yorumlar (45)

Misafir ~ 14 yıl önce
Jar gereği sağ koltuğun dolu olması gerek. adı üstünde : Officer. biz de bu yollardan geçtik ama akılları beş karış havada!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
koskoca havayolu şirketlerinde bile, F:O. ların çoğu dünyadan bir haber.gerçeği görelim arkadaşlar.ancak hepsi için aynı şey söylenemez fakat; bizzat yaşadığımız bazı tecrübeler gösteriyor ki,bu arkadaşların çoğu felakete koşuyor.eğitim önemli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İbo nun fazla bir kabahati yok yorumlarında ,nedenmi ?onun bir akıl hocası var uçağının sol koltuğunda oturan kişi,sol koltukta oturan kişi PPL ndan başka eğititm görmemiş,90 yıllarda mevzuat ve adam eksikliği nedeniyle şansıda yaver giderek çeşitli yerlerde çalışmış ve sonunda İ.Tatlısesin akıl hocası olmuştur.sadece uçak konusunu bilmez dericiliğide bilir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Konuşturmayın şu kıroyu,sen lahmacunlarla ilgilen aslanım ordaki oturana ikinci pilot diiler öle çi küfde yapıp anamanam diye şarkı sülemeye benzemiii annamişsan babo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
YAW SENİN UÇAĞA BİNMEN MUCİZE AĞZIMA NELER GELİYOR DA YAYINLAMAZLAR ŞİMDİ.SEN ELLERİNİ AÇ ALLAHINA DUA ET BEN NASIL BURALARA GELDİM DİYE!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sus sus da bari daha fazla batma. Batmışın batacağın kadar. Bi kelime daha edersen seni burda madara ederler. Rezil olursun bak. Besbelli havacılığı bilmiyosun. Otur koltuğuna efendi gibi kahveni iç sonra inip işine gücüne bak kardeşim. senin işin havacılık değil. Sus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşım gerçekten yorumunu beğendim. Tebrik ederim. Haklısın yemin ederim. Bu adam paçalarını bağlasa taşar o zaman.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bir yasa çıksın. Bu adam asla konuşamasın. Bu adam sadece türkü söylesin. Türkü şarkı çığırsın. Tuvalet ihtiyacını bile makamlı söylesin. Böyle arada sırada gırtlak yapsın. Uzun hava olarak mesela : "valla çok susadıııııııııımmmmmmm bağa bir su virseneeeeeeeeiiiiieeeeiieeee" gibi.... Çünkü bu adam başka bişeyden anlamıyor. Laftan da anlamıyo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu arkadaşın kendi uçağı var ne diye arkasından konuşuyorsunuz ki

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000