20 Mart 2013, Çarşamba 22:44:27

RUM KESİMİNDEN KALKAN UÇAK İZMİR'E İNDİ

Rum Kesimi'nden kalkan Easyjet'e ait uçak bir yolcunun rahatsızlanması üzerine İzmir'e indi.
  • bence bu haber bile olmamalı. çok olağan bir durum haber niteliği taşımıyor bile.. gündemi oyalamaktan başka birşey değil
  • Son bir kac Ucusum esnasinda en az iki kere emercensi deklare edip soruldugunda Incirlige divert etmek isteyen ABD ucagi konusmasi duydum, call sign i rich diye baslayan...
  • Acil durum herkesin kendine yakışanı giymesidir.
  • Havacilikta olabilecek seyler siyasi durumlar bir yana emergency baska bir sey. Yarin obur gun bizim de guney kesimine inmemiz gerekirse onlar da musade etmek durumundalar
  • bence indirmesinler diyen? düşürsünler uçağı? yada kıbrısın güneyini yok edelim? yada tüm rumları öldürelim? dünya türk olsun? bu ne be? neyin kafasındansın! evladın atina üzerindeyken yada erivan hastalansın da görelim seni faşistcik :)
  • Acil durum bildirildiği zaman senin indirtmeme gibi bir lüksün yok.. Olması gereken olmuş..
  • Arkadaşlar, Türkçe'de mevcut olan şehir isimleri Türkçe kullanılır. Nasıl London değil Londra, Damascus değil Şam diyorsak. Türkçemizde Pafos diye bir şehir yok. Oranın Türkçedeki ismi 'BAF'.. Dedelerimiz, babalarımız, Kıbrıs Türkleri, mücahitler oraya Baf derken bizim Rumca adını kullanmamız ayıp olur. Lütfen düzeltelim. Saygılarımla..
  • Jetler indirseydi direk..ne işi var bizim topraklarda??
  • Uçakta rahatsızlanan birisi olması durumunda pek tabii Türkiye'ye inebilmelidir uçak. Fakat, tekrar İzmir'den kalkarken en azından "Yokuş yapılması" taraftarıyım.
  • bence indirmesinler...

Rum Kesimi'nin Pafos kentinden kalkan Easyjet'e ait Airbus 320 tipi uçak bir yolcunun rahatsızlanması üzerine bu gece 22.00 sıralarında İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na iniş yaptı.

Pafos-Manchester seferini yapan G-EZUU kuyruk tescilli uçağın hasta yolcuyu indirdikten sonra seferine devam edeceği bildirildi.

Türkiye, Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nden kalkan uçakların inişine ve hava sahasını kullanmasına izin vermiyor. Ancak bu tür olağanüstü durumlarda uçaklar emergency (acil iniş) deklare ettiklerinde Türkiye hava sahasını kullanabiliyor ve istedikleri meydana iniş gerçekleştirebiliyor.

Airporthaber.com

RUM KESİMİNDEN KALKAN UÇAK İZMİR'E İNDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

CPT ~ 11 yıl önce
bence bu haber bile olmamalı. çok olağan bir durum haber niteliği taşımıyor bile.. gündemi oyalamaktan başka birşey değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biri daha ~ 11 yıl önce
Son bir kac Ucusum esnasinda en az iki kere emercensi deklare edip soruldugunda Incirlige divert etmek isteyen ABD ucagi konusmasi duydum, call sign i rich diye baslayan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rich ~ 11 yıl önce
rich us airforce a ait olan kargo ucaklarına deniyor.
kaptan pilot ~ 11 yıl önce
Acil durum herkesin kendine yakışanı giymesidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 11 yıl önce
Havacilikta olabilecek seyler siyasi durumlar bir yana emergency baska bir sey. Yarin obur gun bizim de guney kesimine inmemiz gerekirse onlar da musade etmek durumundalar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tyler ~ 11 yıl önce
bence indirmesinler diyen? düşürsünler uçağı? yada kıbrısın güneyini yok edelim? yada tüm rumları öldürelim? dünya türk olsun? bu ne be? neyin kafasındansın! evladın atina üzerindeyken yada erivan hastalansın da görelim seni faşistcik :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acil Durum ~ 11 yıl önce
Acil durum bildirildiği zaman senin indirtmeme gibi bir lüksün yok.. Olması gereken olmuş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 11 yıl önce
Arkadaşlar, Türkçe'de mevcut olan şehir isimleri Türkçe kullanılır. Nasıl London değil Londra, Damascus değil Şam diyorsak. Türkçemizde Pafos diye bir şehir yok. Oranın Türkçedeki ismi 'BAF'.. Dedelerimiz, babalarımız, Kıbrıs Türkleri, mücahitler oraya Baf derken bizim Rumca adını kullanmamız ayıp olur. Lütfen düzeltelim. Saygılarımla..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mhP ~ 11 yıl önce
Jetler indirseydi direk..ne işi var bizim topraklarda??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yokuş ~ 11 yıl önce
Uçakta rahatsızlanan birisi olması durumunda pek tabii Türkiye'ye inebilmelidir uçak. Fakat, tekrar İzmir'den kalkarken en azından "Yokuş yapılması" taraftarıyım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yok ~ 11 yıl önce
bence indirmesinler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000