21 Ağustos 2008, Perşembe 08:06:11

Onur Air isyan ettirdi!

Onur Havayolları'na ait uçak 9 saat rötar yapınca Adnan Menderes Havalimanı'nda gerginlik yaşandı.
  • Gecengün bir arkadaşa cevaben evet öyle yapıyoruz diye yazdım ama yanlış anlamışsınız herhalde. Yorum yapan arkadaş sanki bizimle beraber çalışıyormuş gibi yorumlar yapmış bizimle çalışmadığı ve teknisyen olmadığı yazdıklarından anlaşılıyor.. biz hep onun dediği gibi yapıyormuşuz arızalı malzemeleri hep başka uçaklar ile değiştiriyormuşuz bende dedimki evet değiştiriyoruz madem görüyorsun bunu yaptığımızı niye şikayet etmiyorsun boş boş konuşuyorsun demek istedim... burada da muhtemelen arıza olmuştur istanbul'dan malzeme gelmesi beklenmiştir bilemiyorum olayın ne olduğunu... arızalı malzemeyi uçağa taksaydık uçaklarımızda hiç böyle gecikme yaşanmazdı herkes zamanında uçardı..
  • ONUR AIR YILLARCA TÜRK SİVİL HAVACILIĞININ ÖZEL SEKTÖRDE KAHRINI ÇEKMİŞ ÇOK TECRÜBELİ BİR FİRMADIR. BU GECİKMELER DÜNYANIN HERYERİNDE YAŞANIR BİR ANONS YAPILIR VE YOLCU OKUDUĞU KİTABINDAN BAŞINI BİRAZ KALDIRIR VE TEKRAR OKUMAYA DEVAM EDER. HA BU BİRAZ FAZLA OLMUŞTUR AMA MUTLAKA SEBEPLER HER ZAMAN GEÇERLİDİR. ONUR AIR BU TECRÜBESİNE DAHA'LAR KATARAK KALİTEYE BİRAZ DAHA ÖNEM VERSE YOLCUSUNU DAHA MUTLU EDECEKTİR.BİRAZ FAZLACA CHARTER ZİHNİYETİNE TAKILINCA BU TARZ OLAYLAR SIKÇA YAŞANABİLİR.
  • arkadaşımızın bir tanesi allaha emanet hava yoları diyor.bu dünyada herkes allaha emanet değilmi arkadaşım.herneyse onurair sevenleri birbirine kavuşturuyor.en önemliside bu değilmi diğerleri dahamı iyi
  • NE KADAR GEREKSİZ,NE KADAR BİLGİSİZ VE NE KADAR CAHİLCE YORUM YAPMIŞ BAZI RUMUZ'LU ŞAHISLAR.DEĞİL 9,GEREK OLURSA 19 SAAT BİLE BEKLER UÇAK.KİMSE İSTEMEZ YOLCUNUN MADUR DURUMA DÜŞMESİNİ AMA UÇAK BU ARIZALANAMZ DİYE BİRŞEY YOK.AYRICA SORUMLULUK SAHİBİ OLAN ŞİRKETLER DAHA KÖTÜ BİR SONUCA MEYDAN VERMEMEK İÇİN KILI KIRK YARARAK,BÜYÜK HASSASİYETLE KONUYA YAKLAŞIRLAR.BURADA YORUM YAPAN BAZI KENDİNİ BİLMEZLER,KONUYA VAKIF OLMADIKLARI İÇİN BÖYLE DELİ SAÇMASI YORUM YAZMASINLAR DİYE SÖYLÜYORUM.SEÇİLEN KELİMELERE BİRAZ DAHA DİKKAT LÜTFEN.
  • Bu tür gecikmeler normal ve her hava yolu için geçerlidir. Bir okuyucu burada önce SLOT sonra da " arızalı uçak " diye yazmış. Bir kaç gün önce bir teknisyen cevap yazarken " arızalı parçayı başka uçağa takıyoruz. Neden susuyorsun o zaman " diye başka bir teknisyene cevap veriyor idi. Teknisyenler galiba " Onur Air " teknik ekibine mensup kişilerdi. Değil mi? Bu arada gecikme sebebi nedir Onur Air'in, acaba açıklanmış mı?
  • Her havayolu şirketi bu tip olaylarla karşılaşır.Zannediyormusunuz ki bu şirket tarafından zevk için uygulanıyor.Uçak normal kalkış zamanını (SLOT) tutturamayınca dünya kadar maddi ceza alıyor.Bunu hiçbir şirket istemez.Arızalı uçakla havada gitmek mi ,5 saat yerde kalmak mı mantıklısı ?Lütfen bilmeden insanları yerden yere vurmayın.
  • Bende yasadım ve yasattım.bu olayları.ZANNEDIYOMUSUNUZ Kİ BASKA BIR HAVAYOLUNDA YASANMIYOR GECIKME.HERKES ONUR AİR İ GÖRUYO...veya gosterılmek ıstenıyo.AYIP AYIP.....herkes işine baksın.
  • ya 9 :00 degil 15:00 saat te rotarlı gıde bılır sımdı oturup sıze havacılık mı anlatalım otobuslede gıtsen aynı yolda lastık patlasa kaldın en az 2 3 saat lütfen biraz mantıklı düşünmeye davet ediyorum sizi oküzün altında buza aramayın allah gostermesın bı sey olunca cok mu mutlu olacaksınız olursada bıyerlerınıze kına yakarsınız bu ne yaaa arızada olucak yaa sonucta ınsan yapısı bu neden bu kadar acık arayıcısınız onur aır ı canı gonulden desteklıyorum helal olsun gecmış olsun dıyorum ve on yargılı arkadaslara da bıraz mıllıyetcı olmalarını hatırlatırım allah kotu seyler yasatmasın onun duacu-ısıyım zaten herzanman ama boyle cahıl havacılıktan anlamayan arkadaslar dua etmek yerını kına yaksınlar
  • Rumuz rumuzlu arkadaş o kadar acizsinki rumuzunu ve yorum başlığı bile yazmadan sadece provakatif bir biçimde bir yerindeki acınla zavallıca sözüm onda yorum yapıyorsun.Biraz mertlik varsa havacı ol.Şu görüntünle acınacak haldesin.
  • dublin ucağıda 6 saat gecikmeli 05:25'de kalkacaktı 11:25 kalkış olarak gözüküyor kısmet ne zaman kalkar bilinmez

Onur Havayolları'nın saat 17.15'te Fransa'nın başkenti Paris'e hareket etmesi gereken uçağı, 02.10'da havalandı. Havalimanında yaklaşık 9 saat beklemek zorunda kalan yolcular duruma isyan etti.

Fransa'nın başkenti Paris'e hareket edecek olan Onur Havayolları'na ait yolcu uçağının 17.15'te İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan havalanması gerekiyordu. Ancak uçağa binmek için havalimanı dış hatlar terminalinden giriş yapan yolcular kötü bir sürprizle karşılaştı. Uçağa binmeyi bekleyen 149 yolcuya uçağın rötar yapacağı ve bir süre beklemeleri gerektiği ifade edildi.

Uçağın rötar yapacağını öğrenen yolcular beklemeye koyuldu. Önce 20.00'de daha sonra ise 22.30'da kalkacağı söylenmesine rağmen uçak bir türlü havalanmayınca yolcular duruma isyan etti. Pasaport kontrolünden geçtikleri için dışarıya da çıkamayan yolcular salonda yaklaşık 9 saat uçağın kalkmasını bekledi.

Yolcular, uzun bir beklemenin ardından, gece 02.15 civarında havalanan uçakla Paris'e gittiler.

Onur Air isyan ettirdi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Havacı_ist ~ 16 yıl önce
Gecengün bir arkadaşa cevaben evet öyle yapıyoruz diye yazdım ama yanlış anlamışsınız herhalde. Yorum yapan arkadaş sanki bizimle beraber çalışıyormuş gibi yorumlar yapmış bizimle çalışmadığı ve teknisyen olmadığı yazdıklarından anlaşılıyor.. biz hep onun dediği gibi yapıyormuşuz arızalı malzemeleri hep başka uçaklar ile değiştiriyormuşuz bende dedimki evet değiştiriyoruz madem görüyorsun bunu yaptığımızı niye şikayet etmiyorsun boş boş konuşuyorsun demek istedim... burada da muhtemelen arıza olmuştur istanbul'dan malzeme gelmesi beklenmiştir bilemiyorum olayın ne olduğunu... arızalı malzemeyi uçağa taksaydık uçaklarımızda hiç böyle gecikme yaşanmazdı herkes zamanında uçardı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz YAĞIZ ~ 16 yıl önce
ONUR AIR YILLARCA TÜRK SİVİL HAVACILIĞININ ÖZEL SEKTÖRDE KAHRINI ÇEKMİŞ ÇOK TECRÜBELİ BİR FİRMADIR. BU GECİKMELER DÜNYANIN HERYERİNDE YAŞANIR BİR ANONS YAPILIR VE YOLCU OKUDUĞU KİTABINDAN BAŞINI BİRAZ KALDIRIR VE TEKRAR OKUMAYA DEVAM EDER. HA BU BİRAZ FAZLA OLMUŞTUR AMA MUTLAKA SEBEPLER HER ZAMAN GEÇERLİDİR. ONUR AIR BU TECRÜBESİNE DAHA'LAR KATARAK KALİTEYE BİRAZ DAHA ÖNEM VERSE YOLCUSUNU DAHA MUTLU EDECEKTİR.BİRAZ FAZLACA CHARTER ZİHNİYETİNE TAKILINCA BU TARZ OLAYLAR SIKÇA YAŞANABİLİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
onur air ~ 16 yıl önce
arkadaşımızın bir tanesi allaha emanet hava yoları diyor.bu dünyada herkes allaha emanet değilmi arkadaşım.herneyse onurair sevenleri birbirine kavuşturuyor.en önemliside bu değilmi diğerleri dahamı iyi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ASLI ~ 16 yıl önce
NE KADAR GEREKSİZ,NE KADAR BİLGİSİZ VE NE KADAR CAHİLCE YORUM YAPMIŞ BAZI RUMUZ'LU ŞAHISLAR.DEĞİL 9,GEREK OLURSA 19 SAAT BİLE BEKLER UÇAK.KİMSE İSTEMEZ YOLCUNUN MADUR DURUMA DÜŞMESİNİ AMA UÇAK BU ARIZALANAMZ DİYE BİRŞEY YOK.AYRICA SORUMLULUK SAHİBİ OLAN ŞİRKETLER DAHA KÖTÜ BİR SONUCA MEYDAN VERMEMEK İÇİN KILI KIRK YARARAK,BÜYÜK HASSASİYETLE KONUYA YAKLAŞIRLAR.BURADA YORUM YAPAN BAZI KENDİNİ BİLMEZLER,KONUYA VAKIF OLMADIKLARI İÇİN BÖYLE DELİ SAÇMASI YORUM YAZMASINLAR DİYE SÖYLÜYORUM.SEÇİLEN KELİMELERE BİRAZ DAHA DİKKAT LÜTFEN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
avalon1166 ~ 16 yıl önce
Bu tür gecikmeler normal ve her hava yolu için geçerlidir. Bir okuyucu burada önce SLOT sonra da " arızalı uçak " diye yazmış. Bir kaç gün önce bir teknisyen cevap yazarken " arızalı parçayı başka uçağa takıyoruz. Neden susuyorsun o zaman " diye başka bir teknisyene cevap veriyor idi. Teknisyenler galiba " Onur Air " teknik ekibine mensup kişilerdi. Değil mi? Bu arada gecikme sebebi nedir Onur Air'in, acaba açıklanmış mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ramp Supervisor ~ 16 yıl önce
Her havayolu şirketi bu tip olaylarla karşılaşır.Zannediyormusunuz ki bu şirket tarafından zevk için uygulanıyor.Uçak normal kalkış zamanını (SLOT) tutturamayınca dünya kadar maddi ceza alıyor.Bunu hiçbir şirket istemez.Arızalı uçakla havada gitmek mi ,5 saat yerde kalmak mı mantıklısı ?Lütfen bilmeden insanları yerden yere vurmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YOLCU ~ 16 yıl önce
Bende yasadım ve yasattım.bu olayları.ZANNEDIYOMUSUNUZ Kİ BASKA BIR HAVAYOLUNDA YASANMIYOR GECIKME.HERKES ONUR AİR İ GÖRUYO...veya gosterılmek ıstenıyo.AYIP AYIP.....herkes işine baksın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dlm supervısor ~ 16 yıl önce
ya 9 :00 degil 15:00 saat te rotarlı gıde bılır sımdı oturup sıze havacılık mı anlatalım otobuslede gıtsen aynı yolda lastık patlasa kaldın en az 2 3 saat lütfen biraz mantıklı düşünmeye davet ediyorum sizi oküzün altında buza aramayın allah gostermesın bı sey olunca cok mu mutlu olacaksınız olursada bıyerlerınıze kına yakarsınız bu ne yaaa arızada olucak yaa sonucta ınsan yapısı bu neden bu kadar acık arayıcısınız onur aır ı canı gonulden desteklıyorum helal olsun gecmış olsun dıyorum ve on yargılı arkadaslara da bıraz mıllıyetcı olmalarını hatırlatırım allah kotu seyler yasatmasın onun duacu-ısıyım zaten herzanman ama boyle cahıl havacılıktan anlamayan arkadaslar dua etmek yerını kına yaksınlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilen ~ 16 yıl önce
Rumuz rumuzlu arkadaş o kadar acizsinki rumuzunu ve yorum başlığı bile yazmadan sadece provakatif bir biçimde bir yerindeki acınla zavallıca sözüm onda yorum yapıyorsun.Biraz mertlik varsa havacı ol.Şu görüntünle acınacak haldesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mokok ~ 16 yıl önce
dublin ucağıda 6 saat gecikmeli 05:25'de kalkacaktı 11:25 kalkış olarak gözüküyor kısmet ne zaman kalkar bilinmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000