16 Aralık 2010, Perşembe 13:02:32

İRLANDA'DAN İZMİR'E DİREKT UÇUŞLAR BAŞLIYOR

İrlanda merkezli havayolu şirketi Aer Lingus, yeni yılda İzmir'e doğrudan sefer başlatacak.
  • Liberal dusunce adina belki dediklerin dogrudur. Ifade ozgurlugu adina "evet herkes istedigini soyleyebilmelidir" demeliyiz. Ama siz de bilirsiniz ki hakaret artik bir nevi "siddet" olarak telakki edilir. manevi siddet. burada birilerinin "hakarete ugradim" deyip sikayet etmesi de sart degildir. Mesela Stadyumda bir adam dusunun cebinde getirdigi silahini cikarip havaya ates ediyor ve kimseyi vurmuyor ve kimse de bu kisiden sikayetci olmuyor. Sarjoru bosaltip Silahini cebine koyup devam edemez. polis ve stad guvenligi adami derdest eder cunku siddet uygulamistir ve kamuyu rahatsiz etmistir. bu kisinin yaptigi fiilden de bahsederken "aaa olur canim" diyemeyiz . manevi siddet uygulamistir. rahatsiz etmistir.
  • Diger havayolari yolcunun garanti oldugu Mayis Eylul/Ekim doneminde ucar ve sonra (disappear) olur. THY hergun ucar. yilboyu ucar Izmir'e onbinleri tasir. Kusadasindaki evini su basan bir Irlandali'ya, "aa sezonu bekle de oyle git" demez; "gecmis olsun" der, ucurur. Martta dugunu olana "mutluluklar" diler ucurur. bunu yaparken de olabildigince istikrarli, ekonomik olarak reel ve adaletli ucretler uygular. Subatta, cani balik ceken Irlandali ya "buzhane baligi yeme git Izmir'de tazesi var" der ucurur.
  • Bir adet fasist cikmis,kinini kusmus,Editor neden sansurlesin? sansur bu gercegi gormemizi engelermi?Bunlardancok var maalesef.Alman domuz,irlandali sarhos,hollandali homo,arap kalles,rus pis kominist derlerde derler.cok bunlardan cok. kufur ve hakaret icermedigi surece bence yayinlansin bu yazilar ki cevaplarini alsinlar. sen fasist: senin tanidigin 2 irlandali kotu diye hepsi kotumu oldu?Bende 2 hirsiz Turk tanidim veya 2 uyusturucu satan Turk tanidim desem, butun Turkler kotumu demek?
  • Onur air , İzmirden DUBLIN,CORK,SHANON a bolca charter uçuşlar yapmaktadır.Şu an sezon nedeniyle bitmiştir ancak sezonda yeniden başlar.Bilginize.
  • Burada faşizan yorumların yayınlanmasına anlam veremiyorum,her sene tatil için Bodrum'a giderim,bir sürü İrlandalı tanıdım,Avrupa'da Türkler'e en iyi yaklaşan,çok sıcak kanlı insanlardır,genelde kafalar kıyaktır,bu sebepten bazen aşırıya kaçan hareketler yapabilirler ama bu durum sana faşizan yorum hakkı vermez,keşke Avrupa'da herkes Türklere İrlandalılar kadar hoşgürüyle baksa.
  • İzmir'e britanya'dan da iskandinavya'dan da hatta orta doğudan da italyadan da talep var. Turizmin içine giren herkes bunu bilir. Turizmcilerimiz, otel sahiplerimiz bu taşın altına elini sokacak, başka yolu yok. Yoksa aerlingus gider, başkası gelir, izmir 1 milyon turistten başkasını göremez.
  • Bu iki buyuk operator cekilince (Budget Sunway) ya da kuculunce; ortada zaten varolan bir pazar boslugu kaldi. Iste Wings Abroad isimli Tur operatoru ve Aer Lingus da bu boslugu dolduruyor. yani ilave bir kapasite yok aslinda. Ama olsun ortalik senlensin, carsi karissin.. Guzel gelismeler bunlar.
  • Haberin içeriği ile alakasız olarak İrlanda vatandaşları hakkında yorum yapan arkadaşların ne halde olduğunu merak ediyorum. Kendilerine bakıyorlarmı acaba. Haberin içeriği ile ilgili olarak, Foça Çeşme Kuşadası Altınkum ve hatta Bodrum yarım adasında evi-mülkü bulunan İrlanda vatandaşlarının Türkiyeye gelmeleri için bir alternatif daha oluştu. Umarın uçuşlar verimli olurda Aer Lingus uçuşlarını durdurmaz hatta kış aylarında da devam ettirirler. Umarız BA uçuşlarını tekrar başlatır hatta THY nin hat açar. Bu arada yabancı mülk sahiplerinin bölge ekonomisine yaptıkları katkı tartışılmaz. Milliyeti ne olursa olsun.
  • Simdi de konuyu yakindan takip eden birisi olarak soyleyeyim. AerLingus'un koydugu iki sefer aslinda Charter Flight tir. yani tarifeli degildir. Ve yine aslinda bu ucuslar her sene fazlasiyla icra edilir. Ozellikle Budget, Sunway Travel gibi sirketler on yillardir bu seferleri icra etmislerdir. ancak bilen bilir Budget Gecen sene batti, Sunway o pazardan cekildi ve Aer Lingus bazi operatorlerle anlasip bu seferleri koydu. Ama yaptigi bir hata var bunlari tariffeli ucus gibi deklare edemez (web sitesinde oyle yapiyor).
  • Irkcilik, ayrimcilik ve hatta hakaret iceren yorumlara yer verilmis. Anlayamiyorum. Her ne kadara yazanlari baglasa da, bu tip yorumlarin dillendirilmesi, yer verilmesi dogru degildir. Ben 5 yildir Irlandalilarla birlikte yasiyorum ve iyi insanlar oldugu kanaatindeyim. hatta En sicak ve Turklere karsi en onyargisiz Avrupali millet olduklarini soyleyebilirim.

Edinilen bilgiye göre, İzmir'e doğrudan uçuşlar, şimdilik sadece yaz aylarını kapsayacak ve Dublin Havalimanı'ndan İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na haftada iki sefer yapılacak.

Eylül ayına kadar süreceği belirtilen doğrudan İzmir uçuşlarının, 4 Mayıs 2011 tarihinde başlaması planlanıyor.

Dublin'den İzmir'e şu ana dek yalnızca aktarmalı olarak gidilebiliyordu.

İrlanda'da yaşayan Türkleri memnun eden bu girişimden, her yıl yaz tatili için özellikle Türkiye'nin Ege sahillerini tercih eden İrlandalılar da yararlanacak.

İRLANDA'DAN İZMİR'E DİREKT UÇUŞLAR BAŞLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 13 yıl önce
Liberal dusunce adina belki dediklerin dogrudur. Ifade ozgurlugu adina "evet herkes istedigini soyleyebilmelidir" demeliyiz. Ama siz de bilirsiniz ki hakaret artik bir nevi "siddet" olarak telakki edilir. manevi siddet. burada birilerinin "hakarete ugradim" deyip sikayet etmesi de sart degildir. Mesela Stadyumda bir adam dusunun cebinde getirdigi silahini cikarip havaya ates ediyor ve kimseyi vurmuyor ve kimse de bu kisiden sikayetci olmuyor. Sarjoru bosaltip Silahini cebine koyup devam edemez. polis ve stad guvenligi adami derdest eder cunku siddet uygulamistir ve kamuyu rahatsiz etmistir. bu kisinin yaptigi fiilden de bahsederken "aaa olur canim" diyemeyiz . manevi siddet uygulamistir. rahatsiz etmistir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Diger havayolari yolcunun garanti oldugu Mayis Eylul/Ekim doneminde ucar ve sonra (disappear) olur. THY hergun ucar. yilboyu ucar Izmir'e onbinleri tasir. Kusadasindaki evini su basan bir Irlandali'ya, "aa sezonu bekle de oyle git" demez; "gecmis olsun" der, ucurur. Martta dugunu olana "mutluluklar" diler ucurur. bunu yaparken de olabildigince istikrarli, ekonomik olarak reel ve adaletli ucretler uygular. Subatta, cani balik ceken Irlandali ya "buzhane baligi yeme git Izmir'de tazesi var" der ucurur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir adet fasist cikmis,kinini kusmus,Editor neden sansurlesin? sansur bu gercegi gormemizi engelermi?Bunlardancok var maalesef.Alman domuz,irlandali sarhos,hollandali homo,arap kalles,rus pis kominist derlerde derler.cok bunlardan cok. kufur ve hakaret icermedigi surece bence yayinlansin bu yazilar ki cevaplarini alsinlar. sen fasist: senin tanidigin 2 irlandali kotu diye hepsi kotumu oldu?Bende 2 hirsiz Turk tanidim veya 2 uyusturucu satan Turk tanidim desem, butun Turkler kotumu demek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Onur air , İzmirden DUBLIN,CORK,SHANON a bolca charter uçuşlar yapmaktadır.Şu an sezon nedeniyle bitmiştir ancak sezonda yeniden başlar.Bilginize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Burada faşizan yorumların yayınlanmasına anlam veremiyorum,her sene tatil için Bodrum'a giderim,bir sürü İrlandalı tanıdım,Avrupa'da Türkler'e en iyi yaklaşan,çok sıcak kanlı insanlardır,genelde kafalar kıyaktır,bu sebepten bazen aşırıya kaçan hareketler yapabilirler ama bu durum sana faşizan yorum hakkı vermez,keşke Avrupa'da herkes Türklere İrlandalılar kadar hoşgürüyle baksa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İzmir'e britanya'dan da iskandinavya'dan da hatta orta doğudan da italyadan da talep var. Turizmin içine giren herkes bunu bilir. Turizmcilerimiz, otel sahiplerimiz bu taşın altına elini sokacak, başka yolu yok. Yoksa aerlingus gider, başkası gelir, izmir 1 milyon turistten başkasını göremez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu iki buyuk operator cekilince (Budget Sunway) ya da kuculunce; ortada zaten varolan bir pazar boslugu kaldi. Iste Wings Abroad isimli Tur operatoru ve Aer Lingus da bu boslugu dolduruyor. yani ilave bir kapasite yok aslinda. Ama olsun ortalik senlensin, carsi karissin.. Guzel gelismeler bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Haberin içeriği ile alakasız olarak İrlanda vatandaşları hakkında yorum yapan arkadaşların ne halde olduğunu merak ediyorum. Kendilerine bakıyorlarmı acaba. Haberin içeriği ile ilgili olarak, Foça Çeşme Kuşadası Altınkum ve hatta Bodrum yarım adasında evi-mülkü bulunan İrlanda vatandaşlarının Türkiyeye gelmeleri için bir alternatif daha oluştu. Umarın uçuşlar verimli olurda Aer Lingus uçuşlarını durdurmaz hatta kış aylarında da devam ettirirler. Umarız BA uçuşlarını tekrar başlatır hatta THY nin hat açar. Bu arada yabancı mülk sahiplerinin bölge ekonomisine yaptıkları katkı tartışılmaz. Milliyeti ne olursa olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Simdi de konuyu yakindan takip eden birisi olarak soyleyeyim. AerLingus'un koydugu iki sefer aslinda Charter Flight tir. yani tarifeli degildir. Ve yine aslinda bu ucuslar her sene fazlasiyla icra edilir. Ozellikle Budget, Sunway Travel gibi sirketler on yillardir bu seferleri icra etmislerdir. ancak bilen bilir Budget Gecen sene batti, Sunway o pazardan cekildi ve Aer Lingus bazi operatorlerle anlasip bu seferleri koydu. Ama yaptigi bir hata var bunlari tariffeli ucus gibi deklare edemez (web sitesinde oyle yapiyor).

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Irkcilik, ayrimcilik ve hatta hakaret iceren yorumlara yer verilmis. Anlayamiyorum. Her ne kadara yazanlari baglasa da, bu tip yorumlarin dillendirilmesi, yer verilmesi dogru degildir. Ben 5 yildir Irlandalilarla birlikte yasiyorum ve iyi insanlar oldugu kanaatindeyim. hatta En sicak ve Turklere karsi en onyargisiz Avrupali millet olduklarini soyleyebilirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000