08 Temmuz 2008, Salı 07:58:02

Havalimanına hayran kaldı

Türkiye'nin entelektüel yazarlarından Hıncal Uluç, Sabah Gazetesi'ndeki köşesinde İzmir Havalimanı'nda tanık olduklarını köşesine taşımış... İşte Uluç'un İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan izlenimleri...
  • yabanaze haklı butun havameydanlarrında bu hızmetı butun yolcular alıyor,hıncal bey ilk defa da uçmuyor!!!takıntılı bir gazeteci olmak ne kadar kötü bişey..yazık sizze hıncal bey
  • kusura bakmayında hıncal bey bu tamamen sizin işguzarlığınız saymış olduğunuz tum hizmetler tum alanlarda verilmekte fakat siz takmışınız bi pilotlar sigara içiyor diye.. Ne o izmir uçağında sigara içmeyen bir pilotla uçtunuz da pozitif duygularlamı indiniz İzmir'e yoksa Vali Bey e iltifat etmek için bu durumumu kullanıyorsunuz.

İzmir'e bir indim ki, olmaz böyle şey.. İzmir Vali Yardımcısı Ömer Karaman orda.. Hava Limanı Baş Müdürü Erdal Çavuşoğlu orda.. Ege TV kameraları orda.. Yeni Asır ekibi orda.. Orda dediğim uçağın kapısı..

Hani "Bu nasıl havalimanı.. Uçaktan inen eli bagajlı yolcuyu merdivenlerden indiriyorlar. Yaşlısı, hastası, sakatı, hamilesi, çocuğu var" diye..

Yazıdan sonra İzmir'e ilk gelişim. Beni orda karşılayıp gösterecekler, anlatacaklar neler hemen yapılmış, neler yapılacak?.

Bir defa acil önlemler.. Her uçağı meydan görevlileri kapıda karşılıyor, yardıma muhtaç insanlara her türlü kolaylığı sağlamak üzere.. Merdiven inemeyecekse, ara kapıdan "Gidiş" salonuna alınıyor, düz ayak.. Ordan asansörle bagaj alma salonuna iniyor, yani merdiven yok. Şimdilik bu, ama esas önlem başka..

Sonra merdivenlere gittik. Orada tespit çalışmaları başlamış.. Uygunluğa göre, rampa veya yürüyen merdiven yapılacak ve bagajı ele alma mecburiyeti kalkacak.

İzmirlileri kıskandım bir kez daha.. Kentine ve kentlisine sahip bir valileri var. Bir gazeteleri var. Bir televizyonları var. Burada sorunlar sürüncemede kalmaz..

Ne mutlu onlara..

Hıncal ULUÇ
SABAH

Havalimanına hayran kaldı

Yorumlar

seanut ~ 16 yıl önce
yabanaze haklı butun havameydanlarrında bu hızmetı butun yolcular alıyor,hıncal bey ilk defa da uçmuyor!!!takıntılı bir gazeteci olmak ne kadar kötü bişey..yazık sizze hıncal bey

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yabanaze ~ 16 yıl önce
kusura bakmayında hıncal bey bu tamamen sizin işguzarlığınız saymış olduğunuz tum hizmetler tum alanlarda verilmekte fakat siz takmışınız bi pilotlar sigara içiyor diye.. Ne o izmir uçağında sigara içmeyen bir pilotla uçtunuz da pozitif duygularlamı indiniz İzmir'e yoksa Vali Bey e iltifat etmek için bu durumumu kullanıyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000