26 Ağustos 2011, Cuma 11:30:10

Çocuklar ilk kez uçağa binecek...

AK Parti İzmir İl Başkanlığı, Ramazan Bayramı'nın birinci gününe denk gelen 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri gününde anlamlı bir organizasyona imza atacak...
  • 35 kişiden biri havacılığa merak salsa iyibir iş yapılır. tebrikler. evren
AK Parti İzmir İl Başkanlığı, Ramazan Bayramı'nın birinci gününe denk gelen 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri gününde anlamlı bir organizasyona imza atacak. Hayatında hiç uçağa binmeyen 35 çocuk, Adnan Menderes Havalimanı'ndaki Ege Havacılık Uçuş Okulu'ndan kalkacak eğitim uçağıyla İzmir semalarında tur atacak. Ayrıca çocuklara 10 adet kırtasiye setiyle 5 bin elbise ve ayakkabı da verilecek. 
 
AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, çocuklara iki bayram sevincini birarada yaşatacak olmanın heyecanını duyduklarını söyledi. Akay, "Geleceğimiz olan çocuklarımıza bu anlamlı günü en güzel şekilde yaşatmak amacıyla Atatürkümüz'ün, 'İstikbal göklerdedir' sözünü de dikkate alarak bu etkinliği düzenledik. İzmir'in 30 ilçesinden gelen çocuklar, eğitim uçağıyla şehrin semalarında hayatlarının ilk uçuş deneyimini yaşayacak. " dedi.
Çocuklar ilk kez uçağa binecek...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
35 kişiden biri havacılığa merak salsa iyibir iş yapılır. tebrikler. evren

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000