07 Kasım 2008, Cuma 08:03:52

Büyükşehir, havalimanına 3 koldan sarıldı!

Geçtiğimiz yıl Adnan Menderes Havalimanı'na doğrudan ve ucuz ulaşımı başlatan İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de hizmet ağını genişletti.
  • Eshotun yapmış olduğu bu güzel prosedur gerçekten izmire ve izmirlilere çok faydası olmuş farkını belli etmiştir..
  • eshot son günlerde çok güzel şeylwer yapıyoo havaalanı hattı da bunlara en güzel örneklerden biri eshotaa çokk teşekkür ederizzz....!!:D
  • mesafe ayni ama istanbuldaki vip otobusler 5 bilet (7,5 ytl) olacak, izmir'de ise yari fiyatina otobus; yiyici yok mu ki izmirde? :)
  • havaalanın sehir merkezine uzak olusu bizi havasa yoneltmişken belediyenin bu guzel calısmasını kutluyoruz. gecen kullandıgım otobusten memnun kaldım ve artık kullanmaya devam edecegımı bildirirrim.. gerci bir talebimiz daha olucaktır bazı duraklarında eklenmesi ve bunların yayınlanmasını bu hizmetin kalitesini artıracagını dusunuyorum.
  • Yorumunuz... İzmir Büyükşehir Belediyesine ve Eshot'a İzmir halkına olan bu engin katkılarından dolayı,nacizane tesekkürlerimi sunuyorum...
  • OTOGAR yorumuna katiliyorum. ozellikle Manisalilar icin iyi olmus. gerci Manisa`ya MIMTUR`un seferi vardi ama biraz pahalli.
  • Ulaştırma Bakanlığının yayınlamış olduğu genelge kapsamında Havaş'ın artık bu işi yapamayacağı açıkaça belirtilmesine rağmen hiçbir yetkili bu hizmeti durdurmamıştı.Şehir içi ulaşım hizmetleri sadece Büyükşehir Belediyeleri tarafından yapılabilir.Havaş'ın korsan taşımacılığı bitiyor artık.
  • Havas'in webine girdiginizde otogar'a ulasimi yazarda su ana kadar sadece 1 kere o da yurtdisi hattindan gelen yolcular icin kalktigini gordum. Havas'a da bu durumu soyledim hic de umursamadilar, iyi olmus. (bu arada istanbul buyuksehire ornek olsun eshot, havas'i yasaklamadan rekabet edebiliyor)

İzmir Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşımdakini atağını yeni hizmetlerle sürdürüyor. Adnan Menderes Havalimanı'na başlattığı seferlerle ucuz ve konforlu ulaşım sağlayan Büyükşehir Belediyesi, gelen talepler üzerine iki ayrı hat daha ekleyerek havalimanına üç koldan ulaşım imkanı sundu. İZOTAŞ, Çiğli ve Cumhuriyet Meydanı'ndan kalkan otobüsler, giden ve gelen yolcuları kentin farklı noktalarına daha kısa mesafede ulaştırmaya başladı.

VIP otobüslerle 24 saat ucuz ulaşım sunan Büyükşehir Belediyesi'nin Adnan Menderes Havalimanı seferlerinde uyguladığı fiyat tarifesine göre Kentkartlı biniş ücreti 2,70 YTL, sürücü kartlı biniş ise 4 YTL. Ayrıca bu hatlarda 3 veya 5 kontörlük elektronik biletler de geçerli oluyor.

200, 202 ve 204 hat numaralı Havalimanı otobüslerinin güzergahları ise şöyle, Çiğli Garaj-Adnan Menderes Havalimanı (Hat No:200): Mavişehir, Karşıyaka, Altınyol, Yeşildere, Karabağlar, Ulaştırma, Havalimanı. Cumhuriyet Meydanı-Adnan Menderes Havalimanı (Hat No:202): Grand Efes Oteli, S.Nevres Bulvarı, Montrö, Lozan, Vasıf Çınar, Cumhuriyet Bulvarı, M.Kemal Bulvarı, Çeşme Otoyolu, Serbest Bölge, Havalimanı. İZOTAŞ-Adnan Menderes Havalimanı (Hat No:204): Bornova Metro, Aydın Otoyolu, Otogar, Aydın Otoyolu, Serbest Bölge, Ulaştırma, Havalimanı.

ESHOT - Adnan Menderes Havalimanı

Büyükşehir, havalimanına 3 koldan sarıldı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

AİRMAN ~ 15 yıl önce
Eshotun yapmış olduğu bu güzel prosedur gerçekten izmire ve izmirlilere çok faydası olmuş farkını belli etmiştir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
eshot son günlerde çok güzel şeylwer yapıyoo havaalanı hattı da bunlara en güzel örneklerden biri eshotaa çokk teşekkür ederizzz....!!:D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
temizizmir ~ 15 yıl önce
mesafe ayni ama istanbuldaki vip otobusler 5 bilet (7,5 ytl) olacak, izmir'de ise yari fiyatina otobus; yiyici yok mu ki izmirde? :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izmirin müptelası ~ 15 yıl önce
havaalanın sehir merkezine uzak olusu bizi havasa yoneltmişken belediyenin bu guzel calısmasını kutluyoruz. gecen kullandıgım otobusten memnun kaldım ve artık kullanmaya devam edecegımı bildirirrim.. gerci bir talebimiz daha olucaktır bazı duraklarında eklenmesi ve bunların yayınlanmasını bu hizmetin kalitesini artıracagını dusunuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumunuz... İzmir Büyükşehir Belediyesine ve Eshot'a İzmir halkına olan bu engin katkılarından dolayı,nacizane tesekkürlerimi sunuyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
OTOGAR yorumuna katiliyorum. ozellikle Manisalilar icin iyi olmus. gerci Manisa`ya MIMTUR`un seferi vardi ama biraz pahalli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beklenen Son ~ 15 yıl önce
Ulaştırma Bakanlığının yayınlamış olduğu genelge kapsamında Havaş'ın artık bu işi yapamayacağı açıkaça belirtilmesine rağmen hiçbir yetkili bu hizmeti durdurmamıştı.Şehir içi ulaşım hizmetleri sadece Büyükşehir Belediyeleri tarafından yapılabilir.Havaş'ın korsan taşımacılığı bitiyor artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
otogara ~ 15 yıl önce
Havas'in webine girdiginizde otogar'a ulasimi yazarda su ana kadar sadece 1 kere o da yurtdisi hattindan gelen yolcular icin kalktigini gordum. Havas'a da bu durumu soyledim hic de umursamadilar, iyi olmus. (bu arada istanbul buyuksehire ornek olsun eshot, havas'i yasaklamadan rekabet edebiliyor)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000