27 Eylül 2008, Cumartesi 08:39:13

Bir uçak daha yıldırıma yakalandı!

Thomas Cook Havayolları'na ait B757-300 tipi yolcu uçağı, Dalaman'dan havalandıktan kısa süre sonra gövdesine isabet eden yıldırım sonucu Adnan Menderes Havalimanı'na acil iniş yapmak zorunda kaldı.
  • Havacılık ile ilgilenen bir çok insanin sektör ile ilgili bilgileri aldığı bir haber portalı olarak yayınlamış olduğunuz haberi dogrulamadan ya da yeterince arastırmadan kulaktan dolma bilgileri haber olarak yayınlamak habercilik değildir. Bahsi konu olan uçuş ile ilgili olarak uçuşun Dalaman dan kalkışından sonra gövdesine yıldırım isabet ettiği ve ADB ye divert ettiği ve yolcularının otelde konakladıgı dogrudur ancak ucusla ilgili vermiş oldugunuz saatler tamamen uydurmadır. Ayrica yolcular otel de 20 saatten fazla konaklamistir. Lütfen haber yaparken biraz araştıralım...
  • 3 saat için bile olsa yolcuları swissotel'e göndermişler, şirketi tebrik etmek gerekir.

Dün saat 16.40'ta Dalaman Havalimanı'ndan havalanan ve Londra Gatwick Havalimanı'na gidecek olan yolcu uçağına kalkıştan 15 dakika sonra havada yıldırım çarptı.

Büyük paniğin yaşandığı uçakta elektronik devreler bir süre devredışı kaldı, kabinde 15 dakika elektrik kesintisi oldu. Uçak, zorunlu olarak İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na iniş yaptı. Açığa çekilen uçak, gerekli teknik işlemlerin yapılmasının ardından 21.30 sularında Londra Gatwick Havalimanı'na gitmek üzere tekrar havalandı.

Uçaktaki yolcular ise bu süre zarfında konaklamak üzere İzmir'deki Swissotel Grand Efes'e yerleştirildi.

Swiss Air International'a ait yolcu uçağı da Zürih-Selanik seferini yaptığı sırada gövdesine isabet eden yıldırım sonucu Atina Havaalanı'na acil iniş yapmak zorunda kalmıştı.

Bir uçak daha yıldırıma yakalandı!

Yorumlar

TCX ~ 16 yıl önce
Havacılık ile ilgilenen bir çok insanin sektör ile ilgili bilgileri aldığı bir haber portalı olarak yayınlamış olduğunuz haberi dogrulamadan ya da yeterince arastırmadan kulaktan dolma bilgileri haber olarak yayınlamak habercilik değildir. Bahsi konu olan uçuş ile ilgili olarak uçuşun Dalaman dan kalkışından sonra gövdesine yıldırım isabet ettiği ve ADB ye divert ettiği ve yolcularının otelde konakladıgı dogrudur ancak ucusla ilgili vermiş oldugunuz saatler tamamen uydurmadır. Ayrica yolcular otel de 20 saatten fazla konaklamistir. Lütfen haber yaparken biraz araştıralım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Peacemaker737 ~ 16 yıl önce
3 saat için bile olsa yolcuları swissotel'e göndermişler, şirketi tebrik etmek gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000