12 Şubat 2010, Cuma 13:30:11

Adnan Menderes Havalimanı'nda yakalandılar!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda, düzenledikleri sahte oturum belgesiyle yurt dışına çıkmaya çalışan biri Suriye uyruklu 3 kişiyle, başkası adına düzenlenen sürücü belgesine kendi fotoğrafını yapıştırdığı belirlenen kişi yakalandı...
  • Havalimanımızda görev yapan Polis Memurları , Komiserleri, Amirleri ve tabiki en önemlisi Emniyet Şube Müdürü Sn.Ercan TAĞ' ı en içten duygularımla kutlarım.Sn Müdürümüzün Amirliğinden buyana Havalimanımızda çalışması , her noktayı iyi bilmesi ve elemanlarını eksik gördüğü konularda yönlendirmesi Emniyetin başarısını arttıran bir faktör olarak görmekteyim.
  • Havalimanlarında çalışan her birey çok önemli,ama güvenlik her şeyden daha önemli,Sayın Ercan Tağ çok deneyimli ve başarılı bir Emniyet Müdürdür.Kendisini ve ekbini tebrik ediyorum
  • Adnan Menderes Havalimanı'nda yapılan güvenlik uygulamalarının ne denli doğru yapıldığına dair çok güzel iki örnek...Havalimanı Şube Müdürü Sn.Ercan Tağ ve değerli ekibini kutluyorum.

Belçika'ya gitmek üzere Dış Hatlar Terminali'ne gelen Suriye uyruklu Samar A. (26) ile Ülfet Ş. (40) ve Hüseyin Ç'nin (35) oturum belgeleriyle pasaportlarının giriş ve çıkış kaşelerinin sahte olduğu tespit edildi.

Adnan Menderes Havalimanı Polis Merkezi Amirliği ekiplerince gözaltına alınanlardan Suriye uyruklu Samar A. sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne gönderildi. Diğer 2 kişi ise sevk edildikleri cumhuriyet savcılığınca serbest bırakıldı.

Öte yandan havalimanı giriş bariyer noktasında yapılan kontrolde, başkası adına düzenlenmiş sürücü belgesine kendi fotoğrafını yapıştırdığı belirlenen Volkan Ö. (33) gözaltına alındı.

Zanlının, Adnan Menderes Havalimanı Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Hürriyet

Adnan Menderes Havalimanı'nda yakalandılar!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Havalimanımızda görev yapan Polis Memurları , Komiserleri, Amirleri ve tabiki en önemlisi Emniyet Şube Müdürü Sn.Ercan TAĞ' ı en içten duygularımla kutlarım.Sn Müdürümüzün Amirliğinden buyana Havalimanımızda çalışması , her noktayı iyi bilmesi ve elemanlarını eksik gördüğü konularda yönlendirmesi Emniyetin başarısını arttıran bir faktör olarak görmekteyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 7 yıl önce
Ercan Tağ ile ne alakadı var. Yakalayan polis memurlarıdır. Ercan Tağ hasta olan bir personelini devletin arabasıyla hasteneye bile göndermez iken kendi sefası için devletin arabadısı nı izmir de dört dödürürdü.şöförleri cok iyi bilir
Misafir ~ 14 yıl önce
Havalimanlarında çalışan her birey çok önemli,ama güvenlik her şeyden daha önemli,Sayın Ercan Tağ çok deneyimli ve başarılı bir Emniyet Müdürdür.Kendisini ve ekbini tebrik ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Adnan Menderes Havalimanı'nda yapılan güvenlik uygulamalarının ne denli doğru yapıldığına dair çok güzel iki örnek...Havalimanı Şube Müdürü Sn.Ercan Tağ ve değerli ekibini kutluyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000