25 Ocak 2009, Pazar 15:20:06

Adnan Menderes Havalimanı ulaşımında son nokta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği 8 önemli hamle ile kent içi ve havalimanı ulaşımını büyük ölçüde rahatlattı.
  • Bu otobus uygulamasi cok iyi oldu hava limanindan merkeze cok rahat ve ucuz bir sekilde ulasiyoruz. Karsiyakaya uc saate gidiyoruz diyen arkadas belediye otobusu yokken nasil gidiyordu ve kaca gidiyor du cok merak ettim. Ayrica bu otobusler her duraktada durmuyor. Normal belediye otobuslerinden daha hizli ulasim imkani sagliyor. Belediye baskanina tesekkurler
  • Arkadaşlar, hizmeti veren İZOTAŞ değil, ESHOT...
  • adnan menderes havaalanında tcdd nin tren hattı geçmekte ve bir istasyon da mevcut, bu hat egeray projesi ile metro mantığına getiriliyor, havaalanı-alsancak arası bu yıl içinde açılır, alsancak-karşıyaka-aliağa arasıda az bir işlem kaldı tünel sorunları yüzünden, mevcut izmir metrosundan da yapılabilecek aktarma ile de ulaşım çok çok rahatlayacak...havaalanından bir kişi aliağaya sanırım 70 dk da ulaşacak ki bu en güney kuzey noktalar
  • Ya ben gaziemir yoluna kadar yürüyüp inibüse binsem daha çabuk giderim.Adamlar saat başı 1 otobüs koymuşlar o da karşıyakaya tam 3 saatte gidiyor.Gİrmediği durak beklemediği yer yok.İstanbuldan 40 dakikada geliyorum ama 3 saatte karşıyakaya gidiyorum.Ne anladım bu işten?8 yıldır bitirilemeyen metro hattının hesabını vermeleri gerekir.Böylesine güzel bir kent böyle adamların elinde yönetiliyor ya acıyorum gerçekten.Türkiyenin en gelişmiş 2. şehrinde hala metro yok.Ne diyeyimki İzmir'li bunları hak etmiyor ama...işte bir yerde gözlükleri çıkarmak lazım...Malesef İzmir'li çıkarmamakta ısrar ediyor.
  • bu hizmette emeği geçen herkese çok teşekkürler. seferlerin tarifeli olması çok güzel. hiç olmazsa uçaktan inince havaşın otobüsü doldurmasını beklemiyoruz, ayrıca fiyatı da çok uygun ve üç ana bölgeye ulaşma imkanı var, otobüs personeli de çok yardımcı oluyor
  • Ben çok sık kullanıyorum ve kesinlikle mükemmel, havaş bornovadan hiç yoktu ki, ve ayrıca saatleri de kısıtlıydı. Tekele son!
  • bundan böyle h.yolunu tercih etmek için bi sebep daha oldu. fakat bu araç bus terminale de uğrar mı? yoksa bi 10 yıl daha beklemek mi lazım? bunada şükür diyelim. emeği geçenleri tebrik edelim.
  • Bence Atatürk Havalimanı gibi metro ulaşımı olmalı..Dünyada örnekleri bu şekilde.Büyük Havalimanlarına tüm dünyada metro ile ulaşılır..
  • KARDEŞİM HAVAALANINA SEFER YAPMAKLA İZOTAŞ IN ELİNE NE GEÇİYOR?HAVAŞ IN İŞLERİNİ BALTALAMAKTAN BAŞKA HİÇ BİŞEY!!!GÜNLÜK SEFER SAYISI 100 İSE BUNUN 89 U BOŞ GİDİP GELİYO.YANİ ZARARINA.ARTI ŞOFERLERİNDE SURAT BEŞ KARIŞ.NE HİZMET,NEDE GÜLERYÜZ YOK!!!
  • Ayrica bu seferlerin Gece Gunduz duraksamadan, cok sıklıkla yapildigini da unutmamak lazım. IZOTAS tebrikler!!!

Bu uygulamaya göre; Havalimanı'na VIP otobüsler sefer yapıyor. Uzun yıllardır şehir dışı olarak kabul edilen ulaşımda büyük sıkıntılar yaşanan Adnan Menderes Havalimanı da, artık İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet alanına girdi. Geçtiğimiz yıl Adnan Menderes Havalimanı'na doğrudan ve ucuz ulaşımı başlatan Büyükşehir Belediyesi; İZOTAŞ, Cumhuriyet Meydanı ve Çiğli'den hareket eden otobüslerle havalimanına üç ayrı noktadan sefer düzenleniyor.

VİP otobüslerle 24 saat ucuz ulaşım sunan Büyükşehir Belediyesi'nin Adnan Menderes Havalimanı seferlerinde uyguladığı fiyat tarifesine göre Kentkartlı biniş ücreti 2,70 YTL, sürücü kartlı biniş ise 4 YTL. Ayrıca bu hatlarda 3 veya 5 kontörlük elektronik biletler de geçerli oluyor.

Adnan Menderes Havalimanı ulaşımında son nokta!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Remzi ~ 15 yıl önce
Bu otobus uygulamasi cok iyi oldu hava limanindan merkeze cok rahat ve ucuz bir sekilde ulasiyoruz. Karsiyakaya uc saate gidiyoruz diyen arkadas belediye otobusu yokken nasil gidiyordu ve kaca gidiyor du cok merak ettim. Ayrica bu otobusler her duraktada durmuyor. Normal belediye otobuslerinden daha hizli ulasim imkani sagliyor. Belediye baskanina tesekkurler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rosenbauer ~ 15 yıl önce
Arkadaşlar, hizmeti veren İZOTAŞ değil, ESHOT...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cof ~ 15 yıl önce
adnan menderes havaalanında tcdd nin tren hattı geçmekte ve bir istasyon da mevcut, bu hat egeray projesi ile metro mantığına getiriliyor, havaalanı-alsancak arası bu yıl içinde açılır, alsancak-karşıyaka-aliağa arasıda az bir işlem kaldı tünel sorunları yüzünden, mevcut izmir metrosundan da yapılabilecek aktarma ile de ulaşım çok çok rahatlayacak...havaalanından bir kişi aliağaya sanırım 70 dk da ulaşacak ki bu en güney kuzey noktalar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FLY ~ 15 yıl önce
Ya ben gaziemir yoluna kadar yürüyüp inibüse binsem daha çabuk giderim.Adamlar saat başı 1 otobüs koymuşlar o da karşıyakaya tam 3 saatte gidiyor.Gİrmediği durak beklemediği yer yok.İstanbuldan 40 dakikada geliyorum ama 3 saatte karşıyakaya gidiyorum.Ne anladım bu işten?8 yıldır bitirilemeyen metro hattının hesabını vermeleri gerekir.Böylesine güzel bir kent böyle adamların elinde yönetiliyor ya acıyorum gerçekten.Türkiyenin en gelişmiş 2. şehrinde hala metro yok.Ne diyeyimki İzmir'li bunları hak etmiyor ama...işte bir yerde gözlükleri çıkarmak lazım...Malesef İzmir'li çıkarmamakta ısrar ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
transport ~ 15 yıl önce
bu hizmette emeği geçen herkese çok teşekkürler. seferlerin tarifeli olması çok güzel. hiç olmazsa uçaktan inince havaşın otobüsü doldurmasını beklemiyoruz, ayrıca fiyatı da çok uygun ve üç ana bölgeye ulaşma imkanı var, otobüs personeli de çok yardımcı oluyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Panzer ~ 15 yıl önce
Ben çok sık kullanıyorum ve kesinlikle mükemmel, havaş bornovadan hiç yoktu ki, ve ayrıca saatleri de kısıtlıydı. Tekele son!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
manisalı ~ 15 yıl önce
bundan böyle h.yolunu tercih etmek için bi sebep daha oldu. fakat bu araç bus terminale de uğrar mı? yoksa bi 10 yıl daha beklemek mi lazım? bunada şükür diyelim. emeği geçenleri tebrik edelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izmir izmir ~ 15 yıl önce
Bence Atatürk Havalimanı gibi metro ulaşımı olmalı..Dünyada örnekleri bu şekilde.Büyük Havalimanlarına tüm dünyada metro ile ulaşılır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BOB MARLEY ~ 15 yıl önce
KARDEŞİM HAVAALANINA SEFER YAPMAKLA İZOTAŞ IN ELİNE NE GEÇİYOR?HAVAŞ IN İŞLERİNİ BALTALAMAKTAN BAŞKA HİÇ BİŞEY!!!GÜNLÜK SEFER SAYISI 100 İSE BUNUN 89 U BOŞ GİDİP GELİYO.YANİ ZARARINA.ARTI ŞOFERLERİNDE SURAT BEŞ KARIŞ.NE HİZMET,NEDE GÜLERYÜZ YOK!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandas ~ 15 yıl önce
Ayrica bu seferlerin Gece Gunduz duraksamadan, cok sıklıkla yapildigini da unutmamak lazım. IZOTAS tebrikler!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000